اربعین حسینی کانون حرکت سیاسی و دینی مسلمانان است

استاد حوزه علمیه مازندران:

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در محمودآباد، حجت الاسلام رضا عباس زاده گنجی، مدیر حوزه علمیه محمود آباد امروز در نشست هماهنگی برنامه پیاده روی اربعین حسینی که در این حوزه علمیه برگزار شد با اشاره به حضور طلاب در مراسم با شکوه اربعین حسینی اظهار داشت: در سال های گذشته حضور طلاب در این مراسم باشکوه و معنوی چشمگیر و قابل توجه بود، اما امسال با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای حضور طلاب در همه زمینه های فرهنگی شاهد اعزام دومین کاروان پیاده اربعین حسینی به کربلا خواهیم بود.

حجت الاسلام گنجی با اشاره به این که حضور طلاب در کاروان های اربعین حسینی و مسیر پیاده روی موجب خواهد شد که بتوانند برنامه های ارزشمند تبلیغی و فرهنگی در این مراسم و همراه با کاروان ها داشته باشند، ادامه داد: سال گذشته نخستین گروه طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) با حضور 120 نفر از طلاب این مدرسه علمیه به مراسم اربعین حسینی اعزام شدند.

استاد حوزه علمیه مازندران به حضور باشکوه ملت ایران از اقصی نقاط ایران و حتی کشورهای مختلف در این کنگره عظیم معنوی اشاره و بیان کرد: زمانی که ایرانی ها در مراسم اربعین حضور نداشتند داعش در نزدیکی های کربلا و بغداد بود و ورود زائران اربعین حسینی موجب شد که خطر داعش از عتبات عالیات و حتی بغداد دفع شود.

حجت الاسلام گنجی خاطرنشان کرد: اربعین حسینی از چند سال پیش رونق خوبی گرفته است و حضور ایرانی ها و انقلابیون سراسر جهات در مراسم اربعین حسینی موجب شد که داعش کیلومترها عقب نشینی کند.

مدیر مدرسه علمیه محمودآباد یادآور شد: هر زائری که با خلوص نیت وارد این سرزمین می شود خیر و برکت آن ملموس است و این حرکت انقلابی مردم بهترین پاسخی است که به تکفیری ها می دهیم چرا که عتبات عالیات هیچگاه از شیعیان جدا نیست.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که عشق و ارادت مردم مازندران به اهل بیت(ع) همواره زبانزد خاص و عام بوده است، گفت: عشق به اهل بیت(ع) به ویژه امام حسین(ع) در قلب و روح مردم کشورمان نهفته است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) محمود آباد با تأکید براین که اعتقاد داریم که شرف، عزت، دنیا، آخرت و هستی ما امام حسین(ع) و ائمه اطهار (ع) هستند، ادامه داد: امت شیعه وظیفه دارند همه توان خود را برای زنده نگه داشتن نام ائمه اطهار(ع) به ویژه نام حسین(ع) به کار گیرند چون ائمه آبروی شیعه هستند.

وی با بیان این که نظام سلطه همه توان خود را در جهت تضعیف وحدت میان امت اسلامی به کار گرفته است، خاطرنشان کرد: مهم ترین مشکل امروز کشورهای اسلامی منطقه عدم وحدت و همدلی در درون کشورها است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که نشر و گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) سبب افزایش نشاط جامعه و تقویت روحیه امید در افراد جامعه می شود، تصریح کرد: تضمین سلامت معنوی جامعه ما در گرو بهره گیری از سیره اهل بیت(ع) است.

وی با بیان این که حضور میلیونی عاشقان حسین در اربعین حسینی بازتاب جهانی دارد و نشان دهنده اوج وحدت و همدلی امت اسلامی است، گفت: باید اقتدار ایران اسلامی را در این اجتماع میلیونی به دنیا نشان دهیم و بهترین اربعین را از نظر امنیت و آرامش داشته باشیم.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) محمود آباد، پیاده روی اربعین حسینی را نماد وحدت در جهان اسلام نامید و تأکید کرد: حضور اهل تسنن و شیعیان در کنار یکدیگر در پیاده روی اربعین حسینی نشان دهنده اثر عمیق فرهنگ عاشورا و احساس نیاز همه افراد به این فرهنگ دارد.

حجت الاسلام گنجی نوکری امام حسین(ع) را سند افتخار عنوان کرد و افزود: اراده و امدادهای الهی در حضور بیش از بیست میلیون زائر حسینی در پیاده روی مسیر طولانی به سمت کربلا جلوه گر می شود و افراد باید این نوکری را سند افتخار خود در دنیا و آخرت بدانند.

وی با تاکید بر برجسته سازی ابعاد فرهنگی و سیاسی اربعین حسینی، تصریح کرد: حضور افراد فعال در حوزه های دینی و مذهبی در مراسم اربعین حسینی باید پیام رسان جنبه های فرهنگ و سیاسی قیام امام حسین(ع) و تشریح کارکرد آن برای اصلاح امت اسلامی امروز باشد

استاد حوزه  علمیه مازندران ادامه داد: در هیچ جای دنیا چنین تجمعی برای ابراز عشق همراه با ادب، عرفان و اخلاق و تنها برای ابراز وفاداری به فداکارانی چون حسین بن علی(ع) و یاران باوفایش که از همه وجود خود برای عزت و سرافرازی جامعه بشریت مایه گذاشتند، سابقه نداشته است.

وی اربعین حسینی را الگو و کانون حرکت سیاسی و دینی امت مسلمان ایران اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امروزه با هدایت مقام معظم رهبری و الگو پذیری از شعار «هیهات منا الذله» حضرت سیدالشهدا(ع) در خط مقدم مبارزه و مواجهه با جریان های ظالم و استکباری جهان قرار دارد.

حجت الاسلام گنجی پیاده روی اربعین حسینی را نماد وحدت در جهان اسلام نامید و تاکید کرد: حضور اهل تسنن و شیعیان در کنار یکدیگر در پیاده روی اربعین حسینی نشان دهنده اثر عمیق فرهنگ عاشورا و احساس نیاز همه افراد به این فرهنگ دارد.

استاد حوزه علمیه مازندران محبت به امام حسین(ع) را محور همایش بزرگ اربعین حسینی دانست و خاطرنشان کرد: ندای لبیک یا حسین(ع) در سراسر جهان بر زبان مردم اعم از مسلمان و مسیحی در پاسخ به فریاد مظلومیت امام حسین(ع) به گوش می رسد.

این استاد حوزه و دانشگاه، اشتیاق دلباختگان به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین شهادت آن بزرگوار را نمادی از عزت و اقتدار امت اسلامی دانست و گفت: این حضور بیانگر اشتیاق مشتاقان حضرت سیدالشهدا(ع) و بیعتی دوباره برای ادامه راه آن حضرت خواهد بود و محبت شیعیان جهان در راهپیمایی روز اربعین حسینی تجلی می یابد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا