استاد پناهیان: نگذار این رابطه قشنگ سرد بشود!

استاد پناهیان: نگذار این رابطه قشنگ سرد بشود!

در همین #کربلا به #امام_حسین(ع) که اینقدر با شما #مهربان است قول بدهید یک برنامه ثابت #روضه‌هفتگی داشته باشید.

یا به مجلس‌روضه بروید یا مجلس‌روضه برقرار کنید. مادرش #فاطمة_الزهراء(س) هر هفته به #زیارت قبر سید الشهدای مدینه حضرت حمزه می‌رفت و الگو به ما داده است که با سیّد شهیدان خود اینچنین باشید؛ آنوقت ما برای سید شهیدان عالم، ارباب‌مان #حسین(ع) کم بگذاریم؟

باید بعد از این سفر[اربعین]حتماً #تغییراتی را در برنامۀ‌زندگی خود ایجاد کنیم، اگر یکی از این تغییرات حتماً همین #روضه_هفتگی باشد بسیار عالی خواهد بود.

خیلی فرق است بین کسی که گاهی دلش برای حسین(ع) تنگ میشود و به روضه میرود با کسی که برنامه منظمی مانند حضرت‌زهرا(س) برای سیدالشهداء(ع) دارد.

وقتی شما را به روضه‌خود حضرت اباعبدالله الحسین(ع) دعوت کرده‌اند، شما هم باید قدردان باشید. از کجا می‌دانید، شاید خود امام‌حسین(ع) هم دلش برای شما تنگ میشود. از اربعین که برگردی، تازه دلتنگی‌هایت شروع می‌شود. نگذار این رابطه قشنگ سرد بشود. حفظش کن.

بخش نهم #سفرنامه_اربعين #استاد_پناهیان
@panahian_ir
#عکسنوشت سفرنامه ( https://telegram.me/Panahian_ir/2848 )

#سفرنامه #سفرنامه_اربعین
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
سفرنامه و دلنوشته های اربعینی در :
@ArbaeenIR

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا