این افراد امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند

مشمولانی که فاقد معافیت تحصیلی هستند امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را نداشته و در صورت مراجعه به مرزهای کشور با مشکل مواجه خواهند شد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولانی که فاقد معافیت تحصیلی هستند امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را ندارند و در صورت مراجعه به مرزهای کشور با مشکل مواجه خواهند شد.
سردار رحمان علیدوست با اعلام این خبر افزود: تمامی مشمولان غیر غایب دانش‌آموز، دانشجو و طلاب حوزه های علمیه که قصد زیارت عتبات عالیات را در ایام محرم و صفر به ویژه اربعین حسینی را دارند، می‌بایست از صدور معافیت تحصیلی خود اطمینان داشته باشند.
وی اظهار کرد: مشمولانی که فاقد معافیت تحصیلی هستند امکان خروج از کشور و شرکت در مراسم اربعین حسینی را نداشته و در صورت مراجعه به مرزهای کشور با مشکل مواجه خواهند شد.
سردار علیدوست گفت: مشمولان و خانواده های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا