برگزاری آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور دو روز قبل از اربعین حسینی/ هدف واقعی دولت از این تغییر زمان برگزاری چه بوده است؟
طبق اعلام قبلی سازمان سنجش آموزش کشور، قرار بود آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور 19 شهریور برگزار شود اما با دستور رئیس جمهور و به بهانه رعایت عدالت جنسیتی ، زمان این آزمون تغییر یافته و به 28 آبان – یعنی دو روز مانده به اربعین حسینی – موکول شد.
برگزاری آزمون در این تاریخ درحالی که خیلی عظیمی از مومنین و عزاداران اباعبدالله جهت حضور در راهپیمایی اربعین در کشور عراق حضور دارند و از میان آنان هستند کسانی که قصد حضور در این آزمون را نیز دارند، موجب اعتراض این قشر شده است.
در حالی که جابه جایی یک هفته ای تاریخ برگزاری می تواند شائبه ها را پایان دهد، باید دید چه تصمیمی گرفته خواهد شد؟آیا دولت می خواهد با چنین اقدامی، فرصت را از امت حزب الله گرفته و طیف های دیگری را وارد دستگاه های دولتی کشور نماید؟
کانال خبری رجانیوز
telegram.me/joinchat/A8Qmszv6XYazBsrEzwdqTQ