موج عقلانیت اربعین، به مدارس نمونۀ تهران رسید

موج عقلانیت اربعین، به مدارس نمونۀ تهران رسید

موافقت برخی مدارس با شرکت دانش آموزان در پیاده روی سازندۀ اربعین حسینی

#پیام_مخاطبان #پیام_کاربران

پيرو پيام شمادر مورد مدرسه ای در قم، پيغام زير را نيز از طرف كانال تلگرامي مدرسه ميزان در تهران (محل تحصيل پسرم) دريافت نمودم. بسيار جاي تقدير و سپاس دارد.

” ولي گرامی سلام علیکم ،
احتراما نظر فرارسیدن ایام اربعین حسینی علیه السلام و حضور خیل شیعیان دلداده آستان سیدالشهدا در مراسم پیاده روی کربلا ، شاهدیم تعداد قابل توجهی از اولیا ، متقاضی اخذ مرخصی برای فرزندشان در این ایام از مدرسه هستند .
با توجه به این مسئله ، به اطلاع می‌رساند خانواده های بزرگوار برای اخذ مرخصی در روزهای شنبه 29 آبان ، همچنین دوشنبه و سه شنبه 1 و 2 آذر نیازی به هماهنگی با مدرسه نخواهند داشت و عدم حضور عزیزانمان در این سه روز موجه تلقی خواهد شد .
با تشکر – پشتیبانی روش میزان”

این کانال آمادگی دارد دلایل مسئولان مدارس برای علت موافقت با شرکت دانش آموزان در پیاده روی اربعین حسینی را منتشر کند.
@Arbaeen_admin

@ArbaeenIR

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا