رشد ۱۱ درصدی تردد خودروها در جاده های اربعین

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از افزایش ۱۱ درصدی تردد خودروها در مسیرهای حرکتی زائران اربعین (جاده های اربعین) در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در حال حاضر وضعیت ترافیک جاده‌های کرمانشاه از ورودی بیستون تا سه راهی اسلام آبادغرب پرحجم و سنگین اما روان گزارش شده است.

سرهنگ «مهدی جعفری» عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ترافیک در مسیرهای منتهی به شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی نیز پرحجم است، خاطرنشان کرد: در مسیر برگشت تردد خودروها طبق روال عادی بدون مشکل و ایستایی انجام می شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح ویژه اربعین تاکنون افزون بر ۵۵۳ هزار دستگاه خودرو از محورهای مواصلاتی استان تردد داشته اند، گفت: تردد خودروها در مسیرهایی که محل تردد زائران است نسبت به سال قبل ۱۱ درصد رشد نشان می دهد.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه همچنین از کاهش ۵۰ درصدی آمار مجروحان رانندگی خبر داد و گفت: از ابتدای طرح اربعین ۵ فقره تصادف جرحی با ۱۲ مجروح رخ داده است در حالی که سال قبل هشت فقره تصادف با ۲۴ مجروح داشته‌ایم.

جعفری با بیان اینکه امسال و تاکنون تصادف فوتی در حوزه زائران اربعین نداشته ایم، از همکاری خوب مردم و رانندگان با پلیس و رعایت مقررات رانندگی قدردانی کرد و گفت: امیدوارم این همکاری در نهایت منجر شود که همه زائران و مردم به سلامت به شهر و دیار خود بازگردند.

تردد بیش از ۴۱۱ هزار نفر از مرز خسروی

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه نیز اعلام کرد که از ابتدای آغاز سفر اربعین تا پایان روز هفتم مرداد، بیش از ۴۱۱ هزار نفر از زوار مرز خسروی تردد کرده اند.

سرهنگ افشین میرزایی اظهار کرد: روز گذشته (۷ مرداد) شاهد بیشترین حجم تردد زائران از مرز خسروی بودیم به گونه ای که شاهد تردد ۹۶ هزار نفر از زوار بودیم.

وی با بیان اینکه روند تردد زائران از مرز خسروی با سهولت در حال انجام است، گفت: تمامی زیرساخت ها فراهم و دستگاه های مختلف از جمله پلیس به صورت شبانه روزی در حال خدمت به زوار هستند.

میرزایی با اشاره به اینکه تردد زائران از مرز خسروی به روزهای اوج خود رسیده است، گفت: تمامی همکاران ما در انتظامی، در حالت آماده باش بوده و از هیچ تلاشی برای خدمت رسانی به زوار دریغ نمی کنند.

تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار در استان کرمانشاه

تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا